Nijkerk -40 uur p/w

ICT Engineer binnendienst

Ben jij een ICT liefhebber in hart en nieren?

Start je carrière in Nijkerk

Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk gaan, wetende dat je een positieve impact hebt op organisaties en hun mensen? Bij STH Automatisering is werkgeluk meer dan alleen een woord - het is een filosofie die we hoog in het vaandel dragen. Je komt te werken in een organisatie van ongeveer vijventwintig collega’s die één passie delen:
klanten blij maken met mooie ICT-oplossingen. STH Automatisering is een jong en dynamisch bedrijf in Nijkerk, dat gespecialiseerd is in ICT, telefonie en beheer. Onder leiding van Christiaan Bos en Koos Thierry is STH van kleine eenmanszaak uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere vakbekwame en gedreven ICT-Professionals in dienst.

Bij STH Automatisering geloven we dat werkgeluk begint bij betrokkenheid, groei en zingeving in je werk. Onze missie is om onze klanten te helpen gedijen in een steeds veranderende digitale wereld door hen te voorzien van innovatieve IT-oplossingen die hun doelen ondersteunen en hun groei stimuleren.


Wij zoeken een med./sr. ICT adviseur die onze diensten in de markt aanbiedt. Deze diensten bestaan bijvoorbeeld uit het leveren van diverse 365 diensten, beheerwerkzaamheden en VoIP-oplossingen. Andere diensten die wij leveren zijn hardwaremigraties, software-upgrades en adviesdiensten.Wat jouw werk speciaal maakt:

Betekenisvolle impact: Jouw advies en inspanningen hebben directe gevolgen voor de groei en het succes van onze klanten.
Continue groei: Bij STH Automatisering streven we ernaar om jouw professionele ontwikkeling te ondersteunen en te stimuleren, zodat je kunt blijven groeien en excelleren in je vakgebied.
Inspirerende samenwerking: Je werkt samen met een team van getalenteerde professionals die gepassioneerd zijn over wat ze doen, waardoor een inspirerende en ondersteunende werkomgeving ontstaat. Het leveren van werkgeluk (zowel richting klant als intern) staat hierbij centraal.
Waardering voor jouw bijdrage: We erkennen en waarderen de inzet en bijdragen van al onze collega's, en we zorgen ervoor dat jouw werk wordt gewaardeerd en beloond.

Jouw werkzaamheden


01

Klantrelaties opbouwen: Je wordt het gezicht van onze technische ondersteuning, waarbij je niet alleen problemen oplost, maar ook relaties opbouwt met onze klanten.


02

Proactieve ondersteuning: Niet wachten tot er een probleem is, maar proactief bijdragen aan een soepele ervaring voor onze klanten door potentiële problemen te identificeren en aan te pakken.


03

Persoonlijke aanpak: Begrijpen dat elke klant uniek is, en het bieden van oplossingen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

04

Samenwerking: Werken met andere teams binnen het bedrijf om de algehele klanttevredenheid te verbeteren en feedback door te geven voor continue verbetering.

Even in het kort


Je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Groei in kennis en inzet, maar ook eigen inbreng wordt gewaardeerd en beloond. Door de enorme diversiteit in klanten is geen dag hetzelfde. De lijntjes zijn kort, naar de klant, maar ook binnen het bedrijf en er is een open en directe werksfeer in een zeer platte organisatie. Elk jaar hebben we een paar (actieve) uitjes o.b.v. initiatief van de werknemers. En...elke vrijdagmiddag sluiten we gezamenlijk met een biertje af om het weekend in te luiden!

Meer weten?. Bel Christiaan op 06 29 33 59 65 of e-mail naar vacature@sth.nl

Wat neem je mee?


Teamspirit:

Je gedijt in een samenwerkingsomgeving en gelooft in het delen van kennis en ideeën.


Passie voor technologie:

Je bent enthousiast over de nieuwste technologische ontwikkelingen en hebt een solide technische achtergrond.


Empathie en communicatie:

Je begrijpt dat achter elk technisch probleem een persoon staat. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn daarom essentieel.


Initiatief:

Je bent proactief en neemt het voortouw bij het identificeren en oplossen van problemen.

Dit krijg je bij STH:


01

Een goed salaris en een goede pensioensregeling.


02

Een inspirerende werkomgeving waarin je wordt aangemoedigd om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen.


03

Je kan hybride en op wens
parttime te werken.

04

De kans om deel uit te maken van een bedrijf dat niet alleen technologie levert, maar ook bouwt aan duurzame relaties met klanten.

ICT-Adviseur/Relatiebeheerder meer iets voor jou?

(033) 254 04 40

of Vacature@sth.nl

Heb je interesse of een vraag? We zien enthousiast uit naar je verhaal en vertellen je graag meer over STH; wat ons betreft jouw nieuwe uitdaging!