Nijkerk -40 uur p/w

ICT Engineer binnendienst

Ben jij een ICT liefhebber in hart en nieren?

Start je carrière in Nijkerk

Je komt te werken in een organisatie van ongeveer twintig collega’s die één passie delen:
klanten blij maken met mooie ICT-oplossingen. STH Automatisering is een jong en dynamisch bedrijf in Nijkerk, dat gespecialiseerd is in ICT, telefonie en beheer. Onder leiding van Christiaan Bos en Koos Thierry is STH van kleine eenmanszaak uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere vakbekwame en gedreven ICT-Professionals in dienst. STH staat voor ‘klantgerichtheid’, en optimaal netwerkbeheer. Wij denken graag pro-actief mee en zijn nauw betrokken bij de implementatie van onze producten. Klanttevredenheid speelt daarbij een belangrijke rol. Want pas als de opdrachtgever tevreden is, zijn wij het ook. Dat maakt onze IT persoonlijk!

Jouw werkzaamheden


01

Klantrelaties opbouwen: Je wordt het gezicht van onze technische ondersteuning, waarbij je niet alleen problemen oplost, maar ook relaties opbouwt met onze klanten.


02

Proactieve ondersteuning: Niet wachten tot er een probleem is, maar proactief bijdragen aan een soepele ervaring voor onze klanten door potentiële problemen te identificeren en aan te pakken.


03

Persoonlijke aanpak: Begrijpen dat elke klant uniek is, en het bieden van oplossingen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

04

Samenwerking: Werken met andere teams binnen het bedrijf om de algehele klanttevredenheid te verbeteren en feedback door te geven voor continue verbetering.

Even in het kort


Je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Groei in kennis en inzet, maar ook eigen inbreng wordt gewaardeerd en beloond. Door de enorme diversiteit in klanten is geen dag hetzelfde. De lijntjes zijn kort, naar de klant, maar ook binnen het bedrijf en er is een open en directe werksfeer in een zeer platte organisatie. Elk jaar hebben we een paar (actieve) uitjes o.b.v. initiatief van de werknemers. En...elke vrijdagmiddag sluiten we gezamenlijk met een biertje af om het weekend in te luiden!

Meer weten?. Bel Christiaan op 06 29 33 59 65 of e-mail naar vacature@sth.nl

Wat neem je mee?


Teamspirit:

Je gedijt in een samenwerkingsomgeving en gelooft in het delen van kennis en ideeën.


Passie voor technologie:

Je bent enthousiast over de nieuwste technologische ontwikkelingen en hebt een solide technische achtergrond.


Empathie en communicatie:

Je begrijpt dat achter elk technisch probleem een persoon staat. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn daarom essentieel.


Initiatief:

Je bent proactief en neemt het voortouw bij het identificeren en oplossen van problemen.

Dit krijg je bij STH:


01

Een goed salaris en een goede pensioensregeling.


02

Een inspirerende werkomgeving waarin je wordt aangemoedigd om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen.


03

Je kan hybride en op wens
parttime te werken.

04

De kans om deel uit te maken van een bedrijf dat niet alleen technologie levert, maar ook bouwt aan duurzame relaties met klanten.

ICT-Adviseur/Relatiebeheerder meer iets voor jou?

(033) 254 04 40

of Vacature@sth.nl

Heb je interesse of een vraag? We zien enthousiast uit naar je verhaal en vertellen je graag meer over STH; wat ons betreft jouw nieuwe uitdaging!